Erhverv

Investorgruppe anført af stifter har købt danske Astralis

RFRSH, firmaet bag Astralis, har solgt det danske esportshold til en investorgruppe.

Det danske esportshold Astralis er kommet på nye hænder. Sådan da.

Onsdag fortæller Nikolaj Nyholm, der var med til at stifte holdet i sin tid, til DR Sporten, at han er en del af en investorgruppe, der har overtaget ejerskabet af Astralis efter firmaet RFRSH, hvor Nyholm indtil nu har været direktør.

Ud over Nikolaj Nyholm består investorgruppen blandt andre af medstifter af Astralis Jakub Lund Kristensen og en gruppe bestående af primært danske erhvervs- og sportsfolk.

De nye ejere af Astralis, der spiller Counter Strike, går under navnet Astralis Group, der også består af holdet Origen, der gør sig i spillet League of Legends.

- Jeg er rigtig stolt af det, som vi har opnået, men på et tidspunkt må man også tage et valg, og mit hjerte ligger tæt op af Astralis og Origen, siger Nikolaj Nyholm, der bliver direktør i Astralis Group, til DR Sporten.

Salget af Astralis sker, efter at RFRSH tidligere i juli annoncerede, at holdet var blevet sat til salg, så det kunne blive adskilt fra selskabet.

- Det har altid været vores forretningsplan at udvikle hold og opbygge brands, forretning og performancekultur samt tiltrække investorer, sådan som vi har gjort med en række CS:GO-brands allerede, sagde kommunikationsdirektør i RFRSH Steen L. Laursen dengang til TV2 Sport.

Han forlader ligesom Nikolaj Nyholm RFRSH til fordel for Astralis Group. Det samme gør Kasper Hvidt, der har fungeret som sportsdirektør i RFRSH. Laursen og Hvidt er dog ikke en del af investorgruppen bag Astralis Group.

BRANCHENYT
Læs også