Erhverv

SAS åbner ny rute mellem Los Angeles og København

SAS flytter den direkte rute til Los Angeles fra Stockholm til København. Ruten åbner i det nye år.

De første fly mellem den danske hovedstad og den amerikanske millionby vil lette i januar. Foto: Susan Goldman/Bloomberg

Inden længe bliver det lettere for rejselystne danskere at komme til den amerikanske vestkyst.

SAS åbner i det nye år en direkte rute mellem København og Los Angeles, oplyser flyselskabet i en pressemeddelelse.

SAS har hidtil haft direkte flyvninger til Los Angeles fra lufthavnen i Stockholm, men ruten bliver nu flyttet til København, hvor der kommer en daglig afgang begge veje.

»Ved at åbne en helårsrute til Los Angeles fra København øger vi tilgængeligheden for vores passagerer, samtidig med at vi skaber vækst,« siger Karl Sandlund, der er kommerciel direktør i SAS.

»Los Angeles er en af de mest efterspurgte interkontinentale ruter og er især en vigtig rute for vores ferierejsende, der gerne vil besøge den amerikanske vestkyst,« tilføjer han,

De første fly mellem den danske hovedstad og den amerikanske millionby vil lette i januar. I slutningen af marts vil ruten blive betjent af daglige flyvninger fra København.

Dermed overtager SAS nu efter Norwegian. Det norske flyselskab har hidtil været den eneste operatør, der har fløjet direkte mellem København og Los Angeles, men meddelte tidligere på sommeren, at selskabet lukker sin rute til vinter.

SAS-flyene fra Kastrup vil lette 09.35 og lande ved frokosttid i Los Angeles. Flyene den anden vej vil lette kl. 14.00 lokal tid og være i København om formiddagen dagen efter.

Læs også