Erhverv

Viaplay vil ramme folk uden tv-pakke med nyt kanal-produkt

Nordic Entertainment Group vil især nå kunder uden en tv-pakke med nyt tilbud med live-adgang til bl.a. DR1 og TV 2 på Viaplay, siger dansk Viaplay-chef. TV 2's interesse i aftalen med konkurrenten handler bl.a. om at udvide rækkevidden.

Blandt de op til 18 kanaler, som er en del af Viaplays nye produkt, er DR's nuværende seks kanaler, TV 2's hovedkanal, TV3 og TV3 Puls samt en række kanaler i Viasat Film-familien. Foto: Viaplay/Nordic Entertainment Group Flemming Fjeldgaard, chef for Viaplay i Danmark. Foto: Viaplay.

For 100 kr. om måneden kan Viaplay-brugere fra i dag købe sig adgang til en række flow-kanaler, som bliver lagt oven på streamingtjenestens katalog af film og serier samt sportsindhold.

Den primære ambition for Viaplay, som er en del af Nordic Entertainment Group (NENT), er at få brugere i tale, som ikke har en traditionel tv-pakke i forvejen, siger Flemming Fjeldgaard, chef for Viaplay i Danmark. Han frygter derfor heller ikke, at det nye Viaplay-tilbud vil kannibalisere på det tv-distributionsmarked, hvor NENT's TV3-kanaler har plads...

BRANCHENYT
Læs også