Erhverv

Han eksporterer dansk uddannelse til Vietnam

35-årige Thue Quist Thomasen står i spidsen for at etablere handelsgymnasium i Ho Chi Minh City, som skal være med til at styrke Niels Brocks internationale forretningsmodel.

Efter en halv snes år i Vietnam er Thue Quist Thomasen i dag Vice President for Niels Brock International i Ho Chi Minh City. Foto: Privat Thue Quist Thomasen ses her sammen med Niels Brock-teamet på kontoret i Ho Chi Minh City, Nguyen Quynh Huong og Pham Thanh Hoa. Foto: Privat Niels Brock i Vietnam skal markedsføres i konkurrence med en række andre internationale skoler. Her præsenterer Thue Quist Thomasen konceptet på en konference. Foto: Privat Her er Thue Quist Thomasen på besøg i Hanoi, hvor man mødes med partnere i det Vietnamesiske undervisningsministerium og den danske ambassade. Foto: Privat

I 2009 rejste 68 danske virksomheder til Vietnam for at deltage i et af de største eksportfremstød nogensinde. Det fandt sted i forbindelse med et statsbesøg, hvor både regentparret og kronprinseparret deltog, og var arrangeret af den danske ambassade i Hanoi samt Eksportrådet i samarbejde med en række erhvervsorganisationer. ..

Hvis du allerede har adgang
BRANCHENYT
Læs også