Erhverv

Restaurantejer og kok Adam Aamann efterlyser bæredygtighedsmærke

Kokken Adam Aamann, der driver bl.a. restauranten Aamanns 1921, efterspørger, at restauranter kan belønnes for bæredygtig omstilling, ligesom man kan belønnes med Det Økologiske Spisemærke for en høj andel økologi.

En af deltagerne er den danske kok Adam Aamann, der ejer og driver bl.a. restauranten Aamanns 1921 i Københavns indre by og en kantinevirksomhed på Refshaleøen. Foto: Miriam Dalsgaard

I annekset til Restaurant Kanalen på Christianshavn er nogle af de førende spillere på restaurantscenen, både danske og udenlandske, stimlet sammen til et oplæg om modeindustrien. Det virker måske ikke relevant for de madkyndige mennesker, men der er fokus på et emne, der er centralt for både modeindustrien og restaurantbranchen: bæredygtighed.

Deltagerne er en del af Copenhagen Food Forum, hvor førende restauratører over to dage debatterer, hvordan fødevare- og restaurationsbranchen bliver mere bæredygtigt. Og et budskab skærer tydeligt igennem: Hvis ikke man omstiller til at være mere bæredygtig, kan det betyde et seriøst tab af kunder i fremtiden...

BRANCHENYT
Læs også