• For abonnenter
Erhverv

Iværksætter vil sælge boblende kombucha som alternativ til champagne

Louise Benkjær fra København Kombucha har lavet den fermenterede drik så tæt på champagne som muligt, så man også kan poppe alkoholfrie drikkevarer til de store og små øjeblikke. Produktet er på vej til detailhandlen.

Man skal kunne fejre med bobler, selv om man ikke drikker alkohol. Sådan lyder ræsonnementet for København Kombuchas alkoholfrie, champagnelignende drik Hidcote Blue.

Louise Benkjær, der er stifter af København Kombucha, begyndte for over et år siden at brygge på sin egen kombucha, da hun med tiden var blevet træt af at være

Top job

Forsiden lige nu

Anbefalet til dig

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver abonnement

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.