Erhverv

Nyt kapitel: Sådan går det nu for Lars Juhl, der fuckede sit liv op. Læs det nye kapitel her. Vi har låst en del af det op.

Iværksætter vil sælge boblende kombucha som alternativ til champagne

Louise Benkjær fra København Kombucha har lavet den fermenterede drik så tæt på champagne som muligt, så man også kan poppe alkoholfrie drikkevarer til de store og små øjeblikke. Produktet er på vej til detailhandlen.

Man skal kunne fejre med bobler, selv om man ikke drikker alkohol. Sådan lyder ræsonnementet for København Kombuchas alkoholfrie, champagnelignende drik Hidcote Blue.

Louise Benkjær, der er stifter af København Kombucha, begyndte for over et år siden at brygge på sin egen kombucha, da hun med tiden var blevet træt af at være uden for, hvis hun af forskellige grunde ikke kunne drikke alkohol til diverse fester og fejringer. Hun bed mærke i den voksende bølge med alkoholfrie alternativer og fik især øje for den fermenterede drik...

Læs også