Erhverv
BREAKING

Norden fastholder nyligt nedjusterede forventninger til 2019

Norden nedjusterede 24. oktober sine forventninger på grund af en regnefejl, som blev opdaget i forbindelse med forberedelserne til selskabets regnskab for tredje kvartal. Foto: D/S Norden

Rederiet Norden fastholder onsdag morgen sine nyligt nedjusterede forventninger til 2019.

Selskabet venter dermed fortsat at nå et justeret årsresultat i niveauet 10-45 mio. dollar, fremgår det af selskabets regnskab for tredje kvartal, der er offentliggjort onsdag morgen.

I 2018 nåede selskabet til sammenligning et justeret overskud på 20 mio. dollar.

For divisionen Dry Operator ventes fortsat et justeret årsresultat på 5-20 mio. dollar, mens der i Dry Owner ventes et justeret overskud på minus 5 til 5 mio. dollar. I Tankers ventes det justerede resultat at ende på 10-20 mio. dollar.

Norden nedjusterede 24. oktober sine forventninger på grund af en regnefejl, som blev opdaget i forbindelse med forberedelserne til selskabets regnskab for tredje kvartal.

Fejlen, som påvirkede estimaterne med omkring 15 mio. dollar, var relateret til IFRS 16-relaterede justeringer til det forventede dækningsbidrag i Tank-segmentet.

Inden nedjusteringen forventede rederiet, at facit for 2019 ville være et justeret årsresultat i intervallet 25 til 60 mio. dollar.

Læs også