Erhverv

Norden fastholder nyligt nedjusterede forventninger til 2019

Norden nedjusterede 24. oktober sine forventninger på grund af en regnefejl, som blev opdaget i forbindelse med forberedelserne til selskabets regnskab for tredje kvartal. Foto: D/S Norden

Rederiet Norden fastholder onsdag morgen sine nyligt nedjusterede forventninger til 2019.

Selskabet venter dermed fortsat at nå et justeret årsresultat i niveauet 10-45 mio. dollar, fremgår det af selskabets regnskab for tredje kvartal, der er offentliggjort onsdag morgen.

I 2018 nåede selskabet til sammenligning et justeret overskud på 20 mio. dollar.

For divisionen Dry Operator ventes fortsat et justeret årsresultat på 5-20 mio. dollar, mens der i Dry Owner ventes et justeret overskud på minus 5 til 5 mio. dollar. I Tankers ventes det justerede resultat at ende på 10-20 mio. dollar.

Norden nedjusterede 24. oktober sine forventninger på grund af en regnefejl, som blev opdaget i forbindelse med forberedelserne til selskabets regnskab for tredje kvartal.

Fejlen, som påvirkede estimaterne med omkring 15 mio. dollar, var relateret til IFRS 16-relaterede justeringer til det forventede dækningsbidrag i Tank-segmentet.

Inden nedjusteringen forventede rederiet, at facit for 2019 ville være et justeret årsresultat i intervallet 25 til 60 mio. dollar.

Følg serien: 10 idéer, der kan ændre Danmark
Læs om 10 visionære iværksættere og deres idéer. I denne uge dækker FINANS Energisektoren, hvor vi ser på den næste generation af atomkraftreaktorer, som har potentialet til at blive et stort eksporteventyr for Danmark
Læs serien her
BRANCHENYT
Læs også