Erhverv

Omsætningen og indtjeningen stiger mere end ventet hos Simcorp

Omsætningen sluttede i tredje kvartal på 117,4 mio. euro mod 80,7 mio. euro i samme kvartal sidste år. Til sammenligning havde analytikerne ventet en omsætning på 109,3 mio. euro ifølge et medianestimat indsamlet af Simcorp selv. Foto: Colourbox

Softwareselskabet Simcorp har i tredje kvartal af 2019 haft en omsætning, der endte en del højere end i samme kvartal året før. For indtjeningen var der ligeledes tale om fremgang.

Det viser regnskabet for tredje kvartal, som er offentliggjort fredag morgen.

Omsætningen sluttede i tredje kvartal på 117,4 mio. euro mod 80,7 mio. euro i samme kvartal sidste år. Til sammenligning havde analytikerne ventet en omsætning på 109,3 mio. euro ifølge et medianestimat indsamlet af Simcorp selv.

For ordreindgangen nåede den i årets tredje kvartal op på 19,1 mio. euro mod 14,7 mio. euro i den tilsvarende periode året forinden. Det gav samtidig en ordrebog på 35 mio. euro, som lå højere i forhold til samme tid sidste år, hvor ordrebogen udgjorde 30,4 mio. euro.

Analytikerne havde ventet en ordreindgang på 13,5 mio. euro i kvartalet.

På indtjeningssiden kunne Simcorp for andet kvartal fremvise et driftsresultat (EBIT) på 35,2 mio. euro, som var en del bedre end de 15,1 mio. euro, der strømmede ind på den post i samme kvartal sidste år.

Det overgik også analytikernes forventninger, som lød på 28,6 mio. euro.

Alt i alt gav det på bundlinjen et overskud efter skat på 29,3 mio. euro. Det var også højere end i samme periode året før, hvor Simcorp tjente 11,8 mio. euro efter skat. Analytikerne havde ventet et nettoresultat for perioden på 21,5 mio. euro.

BRANCHENYT
Læs også