Erhverv

DFDS køber hollandsk logistikselskab: Udvider aktiviterne i Europa

Foto: Finn Frandsen

Rederiet DFDS har købt det hollandske logistikselskab Huisman Group, der er leverandør af dellasttransport og kontraktlogistik.

Det oplyser DFDS i en fondsbørsmeddelelse mandag ved middagstid.

Huisman Groups fokusområde er tidskritisk fragt mellem Storbritannien/Irland og det kontinentale Europa. DFDS løfter ikke sløret for købsprisen, men rederiet oplyser, at det hollandske selskab har en årlig omsætning på omkring 23 mio. euro, svarende til knap 172 mio. danske kr.

- Huisman Group er en særdeles velrenommeret udbyder af transport af dellaster mellem Holland og England, hvilket supplerer vores nuværende stærke fuldlastaktiviteter på disse markeder. Vi kan nu tilbyde kunderne et endnu bredere spektrum af logistikløsninger, siger Niklas Andersson, der leder DFDS’ logistikdivision, i meddelelsen.

Huisman Group driver lageraktiviteter og cross docking i Wijchen i Holland og i Corby i England, og logistikselskabet har en flåde på omkring 55 trailere og 50 lastbiler. Derudover består virksomheden af 104 ansatte.

Handlen er allerede faldet helt på plads mandag, men den får "ingen væsentlig" betydning for DFDS' forventninger til hele 2019, fremgår det.

BRANCHENYT
Læs også