Erhverv

Fast Ejendom får påbud af Erhvervsstyrelsen om supplerende information

Fast Ejendom har af Erhvervsstyrelsen fået påbud om at udsende supplerende information til delårsrapporten for tredje kvartal af 2019. Det oplyser selskabet torsdag middag i en meddelelse til fondsbørsen.

- Erhvervsstyrelsen har foretaget regnskabskontrol af Fast Ejendom Danmarks delårsrapport for tredje kvartal 2019. Styrelsen har i den forbindelse konstateret, at delårsrapporten indeholdt fejl i form af manglende regnskabsopstillinger for specifikke perioder, skriver Fast Ejendom i meddelelsen.

- Selskabet er enig med Erhvervsstyrelsen og vil derfor fremkomme med følgende supplerende oplysninger til delårsrapporten for tredje kvartal 2019, lyder det desuden.

De supplerende oplysninger er tilføjet præsentation af totalindkomstopgørelsen for tredje kvartal 2019 med sammenligningstal for det samme kvartal året forinden. Præsentationen af pengestrømsopgørelsen for perioden 1. januar til 30. september 2018 samt præsentation af egenkapitalopgørelsen for perioden 1. januar til 30. september 2018.

Endvidere skriver selskabet, at den supplerende information ingen effekt har på delårsrapportens resultat eller på egenkapitalen ultimo september 2019.

10 idéer, der kan ændre Danmark
Få historierne om de iværksættere, der har potentialet til at redefinere dele af dansk erhvervsliv. Få magasinet her
BRANCHENYT
Læs også