Erhverv

Ismand med italienske rødder har succes med private label-salg til restaurantkæder

20.000 liter italiensk is har Rasmus De Martino Kristensen i det seneste år solgt gennem virksomheden Palermo Gelato. Siden 2016 har de italienske opskrifter og ingredienser været hovedfokus.

Palermo Gelatos spæde start bliver med den lyserøde isvogn, der i 2016 kunne findes i de københavnske gader. Foto: PR/Palermo Gelato

Pistacienødder, friske citroner og mørk chokolade udgør nogle af grundingredienserne, når den sicilianske Maestro de gelato laver is til Rasmus De Martino Kristensen og hans virksomhed Palermo Gelato.

En Maestro de gelato svarer, ifølge Rasmus De Martino Kristensen, til »en kok, der har en bachelorgrad i gelato«. Mindre kan ikke gøre det, for hvis der er noget, som Rasmus De Martino Kristensen ikke vil gå på kompromis med, er det isens kvalitet...

BRANCHENYT
Læs også