Serier
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

BREAKING

Hvem vinder kampen om de danske turister til sommer?

Efter måneders nedlukning er samfundet på vej i omdrejninger igen, men meget er stadig ikke helt, som det plejer. Med lukkede grænser vil de fleste holde ferie i Danmark. Men hvad vil danskerne gå efter, og hvem vinder kampen om vores gunst? Vi har spurgt to turismeforskere om, hvor pilen peger hen. 

Corona rammer verden
Grenå strand. Foto: Sebastian Nils Geopark Vestjylland. Foto: Mikkel Jezequel/Alopex Media Jane Widtfeldt Meged. Foto: Privat Jens Friis Jensen. Foto: Privat

I månedsvis har vi sprittet hænder til hudløshed og holdt afstand i supermarkedet, og hvor mange af de nye vaner utvivlsomt er gode at holde fast i, er vi også mange, der glæder os over, at bybilledet nu igen er ved at ligne sig selv.

Som et af verdens mest rejselystne folkefærd skal vi dog væbne os med tålmodighed for at få vores sædvanlige udlængsel tilfredsstillet. Med lukkede grænser og rejsevejledninger, der fortsat råder os til at blive hjemme, tyder alt på, at langt de fleste danskere kommer til at holde deres sommerferie inden for landets grænser. ..

BRANCHENYT
Læs også