Erhverv

Fra banebrydende og breaking til politisk boksebold

CNN var banebrydende, da den gik i luften som verdens første 24-timers nyhedskanal. Men som mange, der fylder 40, har tv-stationen været nødt til at stoppe op og justere kursen.

USA's præsident, Donald Trump, og højrefløjen har angrebet CNN for at være ”fake news”, men som det kan ses på billedet fra tv-stationens hovedkvarter i Atlanta, er CNN den seneste uge også blevet angrebet af demonstranter som en repræsentant for systemet. I dag fylder den globale kanal 40 år. Foto: Elijah Nouvelage/AFP (ARKIV) CNN moderators Jake Tapper and Dana Bash watch as Democratic U.S. presidential candidates former Vice President Joe Biden and Senator Bernie Sanders debate during the 11th Democratic candidates debate of the 2020 U.S. presidential campaign, held in CNN's Washington studios without an audience because of the global coronavirus pandemic, in Washington, U.S., March 15, 2020. Engang fik vi ikke nyheder døgnet rundt i realtid. Men så kom CNN. Det er nu 40 år siden, at tv-stationen gik i luften. "This is CNN" er i dag kendt af alle. Det skriver Ritzau, torsdag den 28. maj 2020.. (Foto: KEVIN LAMARQUE/Ritzau Scanpix)

Højt at flyve, dybt at falde, siger et gammelt ordsprog, og havde det ikke været for en overraskende redningsmand, var det indtil for nylig en god beskrivelse af CNN. ..

Læs også