Erhverv

DLA Piper tester ordning med hjemmearbejde i kølvandet på coronakrisen

Det har været lettere at foretage nødopbremsningen end at sætte toget i gang igen, lyder det fra DLA Pipers managing partner, Martin Lavesen, som skyder AdvokatWatchs sommerstafet i gang. Han har blandt andet et spørgsmål om ligestilling til Gorrissen-topchef Martin André Dittmer.

"Jeg tror, at vi i andet halvår 2020 fortsat vil se usikkerhed – nye udbrud, frygt for en anden bølge, nervøsitet på aktiemarkedet og virksomheder i vanskeligheder," lyder det fra Martin Lavesen, ledende partner hos DLA Piper. Foto: Gregers Tycho

Nye måder at arbejde på er et af coronakrisens aftryk på erhvervslivet, og hos advokatfirmaet DLA Piper afføder covid-19-pandemien, at medarbejderne i en prøveperiode får mulighed for to dages hjemmearbejde i resten af 2020.

Det fortæller Martin Lavesen, ledende partner hos DLA Piper, i AdvokatWatchs serie Sommerstafetten, hvor en række chefer hos de største advokatfirmaer i et skriftligt interview fortæller om året indtil nu og forventningerne til resten af 2020. Til slut sender de på bedste stafetmanér et spørgsmål videre til en topchef i et andet advokatfirma. ..

Læs også
Top job