Serier
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Direktør: Lokale fødevarer har rykket sig 10-15 år under coronakrisen

De kreative ideer og samarbejder har haft stor medvind under coronakrisen. Produktionen og opfattelsen af lokale fødevarer har rykket sig 10-15 år, vurderer direktør i Nordisk Center for Lokale Fødevarer, Jesper Zeihlund.

Corona rammer verden
Foto: Peter Hove Olesen

Corona-nedlukningen af Danmark har sat skub i en udvikling af markedet for lokale fødevarer, som ingen tilbage i februar kunne have forudsagt.

Det siger Jesper Zeihlund, direktør i Nordisk Center for Lokale Fødevarer, NCLF, som i en kommende bog forsøger at samle op på nogle af de mange erfaringer, som pandemien har sendt i retning af fødevaresektoren gennem de seneste 4-5 måneder...

BRANCHENYT
Læs også