Erhverv

Bekymring over genåbning: »Fodbolden skal ikke være eksponent for, at smittetrykket stiger igen«

Flere klubber har nægtet at stille op til kampe mod andre hold af frygt for at være med til at hive coronasmitte med tilbage til deres egne kommuner. Virolog maner til besindighed.

Genåbningen af udendørs idræt er blevet mulig efter en undersøgelse fra Statens Serum Institut (SSI), der har vurderet, at udendørs idræt sandsynligvis ikke vil få den store indflydelse på smittetrykket i landet. Foto: Mikkel Berg Pedersen Genåbningen af udendørs idræt er blevet mulig efter en undersøgelse fra Statens Serum Institut (SSI), der har vurderet, at udendørs idræt sandsynligvis ikke vil få den store indflydelse på smittetrykket i landet. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix Genåbningen af udendørs idræt er blevet mulig efter en undersøgelse fra Statens Serum Institut (SSI), der har vurderet, at udendørs idræt sandsynligvis ikke vil få den store indflydelse på smittetrykket i landet. 
 Foto: Mikkel Berg Pedersen

De har ventet længe på at kunne dufte græsset, mærke pulsen galoppere i takt med jagten på bolden og høre ham den højlydte holdkammerat brokke sig over et slattent tilbageløb igen.

Det er dog ikke uden forbehold, når landets ungdoms- og breddefodboldspillere atter har fået mulighed for at spille kampe under det nye forsamlingsloft på 25 personer ved udendørs idræt...

BRANCHENYT
Læs også