Erhverv

Nyt kapitel: Sådan går det nu for Lars Juhl, der fuckede sit liv op. Læs det nye kapitel her. Vi har låst en del af det op.

Kulsort bilkoncern vil med i grøn superliga – men de afgørende tiltag udestår

Danmarks største bilkoncern vil være en del af den internationale grønne superliga hos klimainitiativet Science Based Target, men mangler stadig at få styr på CO2-udledningerne i hele værdikæden.

Med Semler Gruppens nye klimaplan vil adm. direktør Ulrik Drejsig både tage samfundsmæssigt ansvar og fremtidssikre forretningen. Foto: Joachim Ladefoged

Danmarks største bilkoncern, Semler Gruppen, har set lyset i den grønne omstilling. Som den første store bilimportør herhjemme springer koncernen nu i arbejdstøjet med en målsætning om at komme med i den internationale superliga for selskaber, der vil hjælpe til, at den globale temperaturstigning ikke overskrider 1,5 grader.

»Vi står på en brændende platform. 15 pct. af verdens samlede CO2-udledning kommer fra transportsektoren. Som branche har vi et ansvar for at tage både klima og miljø alvorligt og for at bidrage positivt til samfundet omkring os, og det er nu, vi kan og skal gøre noget,« siger adm. direktør hos Semler Gruppen, Ulrik Drejsig, der bl.a. importerer bilmærkerne VW, Skoda, Audi, Seat og Porsche...

Læs også