Ifølge Simon Andersen, ny chefredaktør på Radio Loud, er det for ringe, at kanalen har så få lyttere. Men han ønsker mest af alt, at folk giver den en chance

Nyhedschefen på Berlingske, Simon Andersen, bliver per 1. september ny chefredaktør og programdirektør for Radio Loud. Han er hverken bange for at indrømme, at det nuværende antal lyttere er for ringe, eller at radioen har henvendt sig til en for ung målgruppe.

Radiokanalen Radio Loud har lokaler i Wildersgade på Christianshavn. Nu får kanalen ny chefredaktør og programdirektør i Simon Andersen. Arkivfoto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix Radiokanalen Radio Loud har lokaler i Wildersgade på Christianshavn. Nu får kanalen ny chefredaktør og programdirektør i Simon Andersen. Foto: Jens Dresling

Simon Andersen bytter onsdag stillingen som nyhedschef på Berlingske ud med posten som chefredaktør og programdirektør på Radio Loud. Jyllands-Posten har stillet ham en række spørgsmål om hans nye job.

På din Facebook-profil har du udtrykt, at du savner 24syv, og du har også ironiseret lidt over de nye kanaler, især Radio4. Hvorfor har du sagt ja til at blive chefredaktør på en af de her nye kanaler, Radio Loud? ..

Læs også