De blev spået konkurs på mindre end to år - nu sælger de for millioner

I 2019 gik Ladybox fra Løvens Hule uden investering og med en kommentar om, at de ville gå konkurs inden for to år. Nu sælger virksomheden produkter for millioner.

Ladybox gik fra Løvens Hule uden investeringer fra nogen af løverne. Foto: Ladybox

Den danske startup Ladybox, der sælger kasser med skønhedsprodukter på abonnement, runder snart et vigtig milepæl - i hvert fald i stifternes øjne.

Den 24. september er det nemlig præcis to år siden, at holdet bag virksomheden stod foran investorerne i tv-programmet Løvens Hule og fik at vide af serieiværksætter Jesper Buch, at Ladybox ville gå konkurs inden der var gået to år.

Camilla Paulsen, Camilla Bilgrav og Christina Bilgrav forlod således programmet uden investeringer, men det slog dem ikke ud - tværtimod.

»Da vi kom ud derfra kiggede vi på hinanden og sagde: Det gør vi bare ikke. Vi ville vise dem, at vi sagtens kunne få det her op at køre,« fortæller Camilla Paulsen, adm. direktør i virksomheden.

Siden er økonomien altså begyndt at spille for den unge startup.

I 2020 havde den abonnementsbaserede virksomhed en omsætning på 2,1 mio. kr., men i år forventer man at omsætte for tæt på 9 mio. kr. I 2021 har Ladybox indtil videre haft en omsætning på mere en 600.000 kr. hver eneste måned.

Det er noget højere end i 2019, hvor Ladybox deltog i Løvens Hule. Dengang omsatte virksomheden for små 25.000 kr. hver måned.

»Der er sket rigtig meget, siden vi deltog i Løvens Hule. Dengang var vi meget nye, og vi kunne ikke holde på vores kunder i mere end et par måneder,« siger Camilla Paulsen om perioden.

Hun tilføjer, at den gennemsnitlige kunde i dag abonnerer på Ladybox i 10-12 måneder.

Virksomhedens udvikling er godt hjulpet på vej af en række investorer, som er kommet til sidenhen. Dagen inden deltagelsen i Løvens Hule, deltog holdet bag Ladybox i et investor-event hos Copenhagen Venture Exchange, hvor 13 investorer efterfølgende bød på Ladybox.

Efter afvisningen i Løvens Hule gik iværksætterne videre med nogle af disse bud, og i dag har virksomheden tre investorer med på holdet: Sommer Holding, Larsen ISD og April Holding ApS.

Finans har forsøgt at få en kommentar fra Jesper Buch til den snart to år gamle spådom, men han ønsker ikke at udtale sig om Ladybox.

Læs også