Erhverv

PET-agenten, der infiltrerede toppen af al-Qaeda

Morten Storm levede næsten ni år i skjul, efter at Jyllands-Posten skrev den første artikel om dobbeltagenten i 2012. I dag bor han i Bulgarien, føler sig nogenlunde fri, men føler sig også svigtet af de danske myndigheder.

Den første historie om Morten Storm blev publiceret i 2012. Fortællingen om den tidligere dobbeltagent, der infiltrerede al-Qaeda-toppen, gik verden rundt. Foto: Stine Bidstrup Morten Storm-sagen. Kuffert, hvor der tidligere lå 250.000 dollars fra CIA, fotograferet i lejlighed i Korsør.Koden på kufferten er selvfølgelig 007. Foto: JP En sms fra PET til Morten Storm, da tjeneste havde modtaget en kvart mio. dollars fra CIA, og som blev overdraget til Morten Storm. Foto: JP Morten Storm bor i dag i Bulgarien, hvor han har købt sig en Harley Davidson, og hvor han føler sig nogenlunde i sikkerhed. Privatfoto Morten Storm tog selv fotoet af kufferten med 250.000 dollars. Jyllands-Posten kunne henføre pengebeløbet til PET og CIA. Privatfoto

September 2021

Han plejer at svare uden tøven. Men manden i den anden ende af en knitrende mobilforbindelse har brug for at tænke sig om et øjeblik. Der lyder et lille suk fra den 45-årige Morten Storm og så: ..

Læs også