Serier

I Ikast venter kunder i over en time, i Sønderborg kaldes taxa en »katastrofe«

Desperat mangel på chauffører kan gøre det svært eller umuligt at komme hjem fra årets julefrokost, ligesom det vil ramme især ældre i landdistrikterne.

Corona rammer verden
Ingen af taxavognmand Allan Mørups fire biler kører i øjeblikket om aftenen eller natten i Herning og omegn. Han kan ikke finde deltidschauffører, der vil og kan tage den tjans. Foto: Mads Andreas Frost Allan Mørup, taxavognmand i Herning, håber, at politikerne vil byde ind med initiativer til at afhjælpe manglen på taxachauffører, som han betegner som "skræmmende". 
Foto: Mads Andreas Frost Flere taxachauffører har biler stående stille, fordi der ikke er chauffører til at køre dem – omkring 25 pct. af chaufførerne i hele landet er væk. I Herning står taxavognmand Allan Mørups fire biler stille hver aften. Flere taxachauffører har biler stående stille, fordi der ikke er chauffører til at køre dem – omkring 25 pct. af chaufførerne i hele landet er væk. I Herning står taxavognmand Allan Mørups fire biler stille hver aften. Flere taxachauffører har biler stående stille, fordi der ikke er chauffører til at køre dem - omkring 25 pct. af chaufførerne i hele landet er væk. I Herning står taxavognmand Allan Mørups 4 biler stille hver aften.

»Vi beklager den lange ventetid på Taxa, men som situationen er, kan vi ikke skaffe chauffører i øjeblikket. Så hvis der er nogle derude, der har lyst til at blive chauffører/afløsere, må du/I endelig henvende jer til Holstebro Taxa. Venlig hilsen Holstebro Taxa.«

Sådan lyder en annonce i ugevisen Holstebro Onsdag indrykket onsdag den 20. oktober...

Læs også