Erhverv

»Sikke noget nøleri. Har man ikke lært noget af de tidligere nedlukninger?«

Muskelsvindfonden, som i øjeblikket præsenterer "Cirkus Jul" på Tangkrogen i Aarhus, har efterlyst klare retningslinjer i forhold til nedlukning. Hjælpepakker bør gælde med tilbagevirkende kraft, lyder det.

Orla Frøsnapper og næsehornet Otto tæller blandt hovedpersonerne i Muskelsvindfondens aktuelle forestilling "Cirkus Jul". Foto fra forestillingen Bodil Jørgensen, Marie Bach, Anne-Grethe Bjarup Riis og Laura Winther Møller. Gæsterne ankommer til gallapremiere på filmen "Hvidstengruppen II – de efterladte" i Imperial i København onsdag den 15. december 2021. Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix Laura Winther Møller i "Hvidstengruppen 2 – de efterladte". Foto: Regner Grasten Film ”Hvidstengruppen II – De efterladte” skulle have været det store trækplaster i de danske biografer i julen. Foto: Regner Grasten Film

Kulturlivet lukkes ned frem til den 17. januar. Biografer, spillesteder og højskoler skal – hvis det står til regeringen – lukke. Det er ærgerligt, ikke mindst for mange børn, der havde glædet sig til at opleve Muskelsvindfondens stort anlagte forestilling ”Cirkus Jul” med populære figurer som Orla Frøsnapper og næsehornet Otto, som i disse dage har til huse i et stort telt på Tangkrogen i Aarhus.

Men Henrik Ib Jørgensen, direktør for Muskelsvindfonden, glæder sig over de klare retningslinjer...

Læs også
Top job