• For abonnenter
Erhverv

Kantiner smider tonsvis af mad i skraldespanden

Foodservicesektoren kasserer tæt på 40.000 ton mad om året. En kantine i en større dansk virksomhed har sparet en kvart mio. kr. gennem en målrettet indsats.

Artiklens øverste billede
En kantine i en større dansk virksomhed sparede 250.000 kr. om året på at skære kødet ved buffeten i stedet for i køkkenet.

Der bliver smidt alt for meget mad ud i de danske kantiner, hvor store dele af menuen står uberørt hen, når frokosten er slut.

En opgørelse foretaget af Miljøstyrelsen viser, at foodservicesektoren kasserer tæt på 40.000 ton om året, mens et notat fra Århus Universitet estimerer, at op mod 40 pct. af råvarerne aldrig forlader

Top job

Forsiden lige nu

Anbefalet til dig

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver abonnement

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.