• For abonnenter
Erhverv

Hovedstadens børn og ældre får mere øko-mad end i de øvrige regioner

Økologiprocenten boomer i de offentlige storkøkkener. Boomet er dog uligt fordelt. Brugerne af hovedstadens daginstitutioner, plejehjem, hospitaler og kantiner får serveret langt mere økologi i forhold til de øvrige fire regioner.

Artiklens øverste billede
Foto: Tobias Nørgaard Pedersen

Overordnet set er mængden af økologi vokset i det offentliges storkøkkener. Væksten er dog ikke ligeligt fordelt.

En gennemgang af tal fra Fødevarestyrelsen viser, at der er langt flere institutioner, kantiner, plejerhjem og hospitaler, som har Det Økologiske Spisemærke i hovedstaden sammenholdt med de resterende fire regioner.

Top job

Forsiden lige nu

Anbefalet til dig

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver abonnement

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.