Erhverv

Nyt Widex-produkt kommer godt ud af startblokken

Lillebroderen i den danske høreapparatbranche, Widex, lancerede i december sidste år dets første Made for iPhone-høreapparat. Lanceringen er den bedste i selskabets historie, lyder det nu fra høreapparatselskabet.

Pressefoto: Widex

Det var en af de helt store nyheder, da danske Widex på årets store høreapparatmesse EUHA (Europäische Union der Hörgeräteakustiker) sidste år kunne præsentere selskabets allerførste Made for iPhone-høreapparat. Apparatet, der har fået navnet Beyond, kom på markedet 1. december og har her få måneder efter nu vist sig at være selskabets mest succesfulde lancering. Det fortæller Oliver Townend, der er Audiological Affairs Specialist hos Widex.

”Vi har haft den bedste produktlancering i Widex’ historie. Vi overhaler konkurrenterne på flere måder baseret på lydkvalitet og app-funktionaliteter,” siger Oliver Townend og påpeger samtidig, at høreapparatet stadig mangler at blive lanceret på flere markeder. Beyond er på nuværende tidspunkt tilgængeligt på ni markeder inklusiv Danmark...

Læs også