Erhverv

Hård beskyldning mod Postnord: I dumper prisen 50 pct.

Dansk-svenske Postnord har problemer nok, og nu er selskabet også under hård beskydning for unfair konkurrence.

Ny topchef i Postnord Danmark, Peter Kjær Jensen. Foto: PR.  Pressefoto

Én ulykke kommer sjældent alene, og det gælder i den grad for det kriseramte Postnord. Virksomheden er nemlig ifølge Børsen under hårde anklager for at dumpe priserne på fragtområdet alt for meget.

Firmaet Bossard fravalgte i en konkret sag Postnord som fragtfirma, fordi prisen var 50 pct. under de private konkurrenters tilbud.

»Når noget er for godt til at være sandt, så er det som regel sådan, det hænger sammen,« siger Anders Thielfoldt, adm. direktør i Bossard, til Børsen.

I Postnord kan man på ingen måde nikke genkendende til til beskyldningen om, at selskabets priser er for gode til at være sande. Over for Børsen afviser man i hvert fald på det kraftigste påstanden.

»Jeg ved ikke, hvor Bossard har det fra. Det her er ikke nogen urealistisk pris overhovedet,« siger Peter Kjær Jensen, chef for Postnord Danmark.

Postnord befinder sig for tiden i en nærmest historisk vanskelig situation, hvor pengene fosser ud af kassen. Op mod 4.000 medarbejdere i den danske del af PostNord skal fyres inden for de kommende to til tre år, og samtidig har man bedt den danske stat om at få tilført 2,3 mia. kr.

Læs også