Erhverv
0

Her er verdens rigeste kvinde

Søde sager og skønhedsprodukter er noget, som man i den grad kan blive velhavende af. Det er Liliane Bettencourt bevis på.

Liliane Bettencourt, den 94-årige datter af L'Oreals grundlægger, Eugene Schueller, er fortsat verdens rigeste kvinde. Foto: Horst Ossinger

Med en formue på enorme 39,5 mia. dollars er Liliane Bettencourt verdens rigeste kvinde. Det viser en opgørelse, som erhvervsmediet Forbes har lavet.

Den 94-årige erhvervskvinde er datter af L’Oreals grundlægger, Eugène Schueller, og hun er enearving til det enorme kosmetikimperium. Det har altså sikret hende en plads som verdens rigeste kvinde.

Hun er dog langt fra den eneste, som næppe kommer til at gå sulten i seng. På de næste placeringer findes Alice Warton, der som følge af Wal-Mart har oparbejdet en formue på 33,8 mia. dollars.

På tredjepladsen finder man Jacqueline Mars, der, som navnet antyder, har noget med slik- og chokoladeproducenten at gøre. Hun er god for 27 mia. dollars.

Langt de fleste af verdens rigeste kvinder har i øvrigt sikret sig formuen igennem arv, skriver Forbes.

I alt findes der 2043 personer på Forbes' liste, som er milliardærer i dollars. De 227 af dem er kvinder, og det er historisk mange. For et år siden var tallet 202. Du kan se hele listen fra Forbes her.

BRANCHENYT
Læs også