Erhverv

Global ejendomsinvestor er bekymret for overkapacitet

Overkapacitet af både nye boliger og hoteller tyder på en kommende priskorrektion på dele af ejendomsmarkedet. Til gengæld er internettets effekt på detailhandlen overdrevet. Sådan lyder det fra den globale investeringsbank UBS, som i et dobbeltinterview med EjendomsWatch øser ud af sit syn på fremtiden.

FILE -In this Jan. 24, 2013 file photo the logo of Swiss bank UBS is pictured in Zurich, Switzerland. UBS has reported a 14-percent drop in net profit in the second quarter, Friday, July 29, 2016, citing "pronounced low client activity" amid economic and geopolitical uncertainties and other market weakness. (Steffen Schmidt/Keystone via AP, File)

HARTFORD, CONNECTICUT — På 10. og øverste sal i forretningskvarteret har William Hughes og Matthew Lynch — to ejendomsnørder i ordets mest positive betydning — til huse med udsigt over den centrale State House Square.

De to topfolk inden for ejendomsinvesteringer hos den schweizisk-baserede investeringsbank UBS har til opgave at have overblik over det toneangivende amerikanske ejendomsmarked. Her boomer investeringer i boliger og hoteller på samme måde som vi ser i Danmark. Og det er en udvikling, der vækker en vis grad af bekymring...

BRANCHENYT
Læs også