Erhverv

Overnat i Trumps barndomshjem

Airbnb tilbyder sine brugere en unik mulighed for at bo i Trumps barndomshjem.

3637 kr. Så meget koster det at overnatte i Donald Tumps barndomshjem. Foto: Airbnb.

Den populære feriebolig-app Airbnb, hvor private personer kan udleje deres eget hjem, tilbyder sine brugere nogle sommetider ret specielle boligtilbud, som f.eks. igloer eller både.

Nu kan onlinevirksomheden tilføje endnu et unikt boligtilbud til listen, da det nu er muligt at overnatte i præsident Donald Trumps barndomshjem i New York.

Den excentriske præsidents barndomhjem er beliggende i bydelen Queens og er en villa med plads til 20 mennesker fordelt på fem soverværelser. Huset kan lejes for 575 dollars pr. nat (ca. 3637 kr.), men så får man også sit eget konferencerum og en kartonudskæring af Donald Trump i 1x1-størrelse, der, ifølge Airbnb-beskrivelsen, er perfekt selskab, når man skal se den amerikanske tv-station Fox News.

Den store newyorker-villa blev bygget i 1940 af Donald Trumps far, der var ejendomsudvikler i New York, og Donald Trump boede i huset, til han var fire år, og familien flyttede videre til en større bolig.

»Ikke meget er blevet ændret siden, at familien Trump boede her,« lover udlejeren i sin beskrivelse af boligen. Der også informerer potentielle lejere, at køkkenet er originalt, og at møblerne i huset er i samme stil, som dengang den unge Trump boede i gemakkerne.

»Boligen tilbyder en unik mulig for at bo i en siddende præsidents hjem,« reklamerer beskrivelsen.

Ejeren af Trumps barndomshjem har været ukendt, siden medlemmer fra præsidentens familie satte ejendommen på auktion i december, hvor boligen blev solgt for 2.12 mio. dollars (ca. 13.4 mio. kr.) til en anonym køber.

BRANCHENYT
Læs også