Erhverv
0

Jesper Buch scorer 400.000 kr. på fire dages arbejde

Fire dage i næste uge betaler 40 virksomheder hver 10.000 kr. for at få guldkorn af iværksætteren Jesper Buch.

Jesper Buch grundlagde den succesfulde madportal Just Eat og er kendt som investor i DR-programmet "Løvens Hule". Arkivfoto: Carsten Andreasen

400.000 kr. for fire dages arbejde i eget hjem.

Det er, hvad den kendte iværksætter Jesper Buch kommer til at tjene i næste uge, når han fra tirsdag til fredag giver 40 virksomheder gode råd til vækst og drift af deres virksomhed.

Seancen kaldes "bordet rundt med Jesper Buch", foregår i iværksætterens pragtvilla på Frederiksberg, er udsolgt og har ifølge seancens hjemmeside dagligt deltagelse af 10 virksomheder, som hver har betalt 9.995 kr. ekskl. moms for at sidde med ved bordet fra kl. 9 og 6,5 time frem. Med i prisen er fuld forplejning i løbet af dagen.

Finans har gerne villet tale med Jesper Buch om tiltaget, men han har ikke ønsket at medvirke. Arrangøren af "bordet rundt med Jesper Buch", foredragsvirksomheden One Decision, vil gerne vente med at udtale sig om arrangementet, til det har været afviklet.

One Decision kan dog oplyse, at det er første gang, virksomheden laver et arrangement af den karakter.

I august luftede Jesper Buch lidt tanker om tiltaget på sin åbne Facebook-profil.

»Igennem de sidste mange år har jeg fået tonsvis af forespørgsler om hjælp til startups, ledere og generelt virksomheder på alle stadier,« skrev han og forklarede, at det ikke har kunnet lade sig gøre før nu, fordi han først for nylig er flyttet tilbage til Danmark igen.

I Facebook-opslaget skrev Jesper Buch desuden, at pengene fra "bordet rundet"-projektet ikke kommer til at gå til ham selv.

»For at skille fårene fra bukkene og hæve seriøsiteten har jeg været nødsaget til at sætte en pris, som i øvrigt vil gå til mine børns opsparing og uddannelse fremadrettet,« skrev han.

Jesper Buch har stiftet en række virksomheder, mest kendt er måske den succesfulde madportal Just Eat, som han senere solgte. Derudover er han kendt for at have deltaget i DR-programmet "Løvens Hule" sammen med andre kendte iværksættere.

Han boede i en årrække i spanske Marbella, men købte for omkring et år siden en pragtvilla på Frederiksberg for 18 mio. kr.

FINANS BRIEFING MORGEN
De vigtigste nyheder fra erhvervslivet, udvalgt af FINANS' redaktører. Direkte i din indbakke.
BRANCHENYT
Læs også