Erhverv
0

Fyret finanschef vil have millioner af Nets

Tidligere finanschef i Nets kræver tocifret millionbeløb i kompensation i en strid om ejerskabet af Nets-aktier.

Foto: PR Nets

Tidligere finanschef i Nets, Ralitsa Møller, kræver 22 mio. kr. i kompensation for tvangssalg af medarbejderaktier i forbindelse med en fyring, kort før aktieprogrammet blev guld værd ved Nets' børsnotering.

Det skriver Børsen.

Ralitsa Møller har slæbt sin tidligere arbejdsgiver i retten i en strid om ejerskabet af Nets-aktier til en værdi af mindst 22 mio. kr, da den tidligere finanschef mener, at hun er blevet snydt.

- Jeg vil bare gerne have retfærdighed, lovlighed og ordentlighed. Tilfældigvis er der så også mange penge involveret i det, siger Ralitsa Møller til Børsen.

Kort efter fyringen af Ralitsa Møller blev hendes kapitalandele i koncernen tilbagekøbt, og i den forbindelse blev de værdisat til 875.000 kr. Det viste sig kort tid efter, at Nets var var på vej til at blive børsnoteret, og at værdien af aktierne på få måneder blev mangedoblet.

Ifølge Nets' kommunikationschef, Pia Stoklund, var fyringen berettiget, men virksomheden ønsker ikke at kommentere på den specifikke sag om den tidligere medarbejders fratrædelsesforhold, skriver avisen.

BRANCHENYT
Læs også