Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Et glas vand til Ulrich

Interview: Ulrich Thomsen var med til at støbe soklen til dansk films succes, og den 52-årige fynbo har stadig travlt. Han har lige haft hovedrollen i en amerikansk tv-serie og to danske film. Alligevel har han haft tid til at færdiggøre sit eget projekt. Vi har mødt ham.

Om to uger kan Ulrich Thomsen opleves i Thomas Vinterbergs  film ”Kollektivet”. Her spiller han arkitekten Erik, der i 1970’ernes København etablerer et kollektiv sammen med sin kone.
Foto: Carsten Snejbjerg

Ulrich Thomsen har også i 2015 sprunget spidsrod på kloden for at medvirke i filmproduktioner, men han har haft tid til andet end at spille skuespil. I fritimerne har manden med det gådefulde fjæs afsluttet sit eget projekt, ”In Embryo”, en film, han selv har produceret, instrueret og skrevet. Den ligger digitalt sammenpakket i hans stålgrå Mac, og han har lovet at vise et klip, når vi har været omkring andre ting.

Vi sidder hos Have Kommunikation i en villa på Frederiksberg, og en venlig kvinde har sørget for mindst en liter kaffe, croissanter, frugt og to skåle med slik...

BRANCHENYT
Læs også