Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Hvem ringede terroristerne til under massakren?

Frankrig: Sad der en mand i Bruxelles og koordinerede terrorangrebene i Paris, mens de blev ført ud i livet? Efterforskningen af attentaterne sender nye mistænkte i fængsel, men der er fortsat mange ubekendte.

En soldat fra den franske fremmedlegion patruljerer på Les Champs Elysées foran Triumfbuen i Paris under nytårsparaden den 1. januar. Musik- og militærparaden tiltrak tilskuere i tusindvis. Foto: Michel Euler/AP.

PARIS — Meget tyder nu på, at terrorangrebene i Paris den 13. november blev koordineret fra Belgien – samtidig med at de blev gennemført. Både de tre terrorister, som dræbte 90 mennesker på spillestedet Le Bataclan, og de tre andre, som skød 39 café- og restaurantgæster i de 10. og 11. arrondissementer i Paris, var i kontakt med to forskellige telefoner, som ser ud til at have befundet sig nøjagtigt samme sted under angrebene; i nærheden af Bruxelles.

Hvem der har orkestreret det værste angreb på fransk jord siden Anden Verdenskrig, melder efterforskningen foreløbigt intet om, skriver Le Monde...

BRANCHENYT
Læs også