Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Drømmen om fjerne himmelstrøg

“Den andalusiske drøm” er titlen på en ny bog af den kendte kogebogsforfatter Tina Scheftelowitz, der sammen med sin mand Lasse Thielfoldt har gjort alvor af drømmen om at flytte sydpå for at leve det gode liv – med masser af sol, smagfulde råvarer og varme mennesker.

Tina Scheftelowitz og hendes mand Lasse Thielfoldt besluttede efter flere års overvejelser i 2012 at åbne et Bed & Breakfast i den luksuriøse ende af den lille landsby Frigiliana i Andalusien i Sydspanien. Det har været en drøm igennem mange år.

Rigtig mange danskere bliver i vinterhalvåret smådeprimerede over kulden, de korte dage og de sjældne solstråler. Men nu hvor foråret for alvor er over os, er det som om, at den triste årstid er langt væk. Og netop om vinteren er trangen til at rejse ud til sol og sommer – eller bare lunere himmelstrøg – næsten overvældende. Vi får lyst til at leve sydpå, hvor livet på en eller anden måde bare føles anderledes og lettere, når solen skinner.

De tanker gjorde kogebogsforfatter Tina Scheftelowitz og hendes mand Lasse Thielfoldt sig også, da de efter flere års overvejelser i 2012 besluttede at realisere drømmen om at åbne et Bed & Breakfast og kursussted i den luksuriøse ende af den lille landsby Frigiliana i Andalusien i Sydspanien. Byen ligger på den subtropiske del af den spanske sydkyst, som kaldes Costa Tropical...

Læs også