Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Sportslig gentleman i friluftsgear

Premiere: Med F-Pace går Jaguar ind i en ny klasse, hvor mærkets sportslige aftryk følger med, selv om den store SUV også kan klatre i terræn.

Jaguar F-Pace oser af god stil og har en række af designelementerne fra de andre modeller. Den kører lige så sportsligt, som den ser ud.

TIVAT — Hvis en Range Rover er en godsejer, og Land Rover en safarirejsende, så må den nye Jaguar X-Pace bestemt være en sportstrænet atlet fra Oxford eller Cambridge. Livsstilseksperten Henrik Dahl, som for år tilbage lå på bestsellerlisterne med bogen ”Hvis din nabo var en bil”, kunne sagtens hente masser af inspiration i de nye modeller fra den genopstandne engelske bilkoncern.

Nyeste skud er Jaguar F-Pace, som er det sportslige gentlemanmærkes bud på en SUV efter den skabelon, som storsælger overalt i verden. Spørgsmålet er så, om det er lykkedes at overføre de sportslige køreegenskaber fra F-Type, XE og XF til en højbenet sag som den nye F-Pace? Svaret er ja efter to dage i selskab med modellen til den internationale præsentation i Montenegro. Men der er stor forskel på modeller og motorisering fra den 180 hk firecylindrede dieselmotor til den store Supercharged 3,0-liters V6-benzinmotor med 380 hk...

Læs også