Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Her er fronterne i kampen om markedet for mobilbetalinger

Når det mobile dankort bliver lanceret til efteråret, kan det vende op og ned på markedet for mobilbetalinger. Spillere som Swipp og Mobilepay indtager forskellige positioner, og første afgørende skridt bliver, om Danske Bank lander aftale med Nets.

Foto: Peter Hove Olesen

Til efteråret bliver det muligt at lægge dankortet ind i mobiltelefonen, og det betyder, at der kommer ny konkurrence på markedet for mobilbetalinger i butikker. Et af de helt store spørgsmål er, hvilken position den største mobilbetalingsløsning herhjemme, Mobilepay, vælger at indtage. Om det mobile dankort skal være en medspiller eller en konkurrent.

Danske Bank indgår i øjeblikket i forhandlinger med Nets om at gøre Mobilepay til en digital pengepung, hvor forbrugerne kan lægge det mobile dankort ind. Med mere end 3 mio. brugere vil det sikre en bred udbredelse af det mobile dankort allerede fra dets fødsel, men i øjeblikket er der nogle udeståender i forhandlingerne, for Danske Bank har store krav til den brugervenlighed og -oplevelse, som it-løsningen i sidste ende får...

BRANCHENYT
Læs også