Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

»Banken ryster på hovedet, når en iværksætter som mig vil låne penge«

Selvom Lars Nybjergs nye virksomhed vokser med 40 pct. om måneden, har banken sagt nej til et lån. Han er en af de mange iværksættere, som har opgivet banken og i stedet søger andre finansieringsmuligheder.

Iværksætter Lars Nybjerg er manden bag rengøringssuccesen Cleady Aps. Men selv med vækstrater på 40 pct. om måneden kunne han ikke låne penge i banken. Han er én blandt det stigende antal iværksættere, som får afslag på banklån eller får tilbudt strenge kreditbetingelser. Foto: Stine Bidstrup.

Da Lars Nybjerg satte sig foran sin bankrådgivers skrivebord, manglede han ikke gode argumenter for at få det banklån, der ville give hans nye virksomhed, Cleady Aps, den nødvendige kapitalindsprøjtning.

De seneste syv måneder er omsætningen vokset med 40 pct. om måneden i virksomheden, der forbinder private servicefolk med personer, som ønsker hjælp til rengøring og handyopgaver i hjemmet. Væksten svarer til, at Cleady hver måned får 1.200 nye kunder, som enten får gjort rent eller hjælp af en handyman...

Læs også