Serier
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Den fine balance mellem hæder, ære og etik

Dansk gastronomi hører til i toppen, men hvordan er vejen derop?

Michelin-stjernens skyggesider
Restaurant Clou i Borgergade i København – der drives af  tvillingerne Alexander Berntsen (med knyttet næve) og Jonathan Berntsen (nr. 4 fra venstre) – fik i går en af de eftertragtede  Michelin-stjerner. Brødrene og personalet havde overnattet på luftmadrasser i restauranten for at være klar til afgørelsen. Foto: Lars Krabbe

Danmark har (haft) verdens bedste restaurant, Noma, og verdens bedste kok, Rasmus Kofoed, som ved stenhårdt arbejde, talent, kreativitet og en topatlets dedikation har nået verdenstoppen.

Bag sig har de en mindre hær af kokke, der er villige til at knokle langt ud over 37 timer uden ekstra løn, ligesom gratis arbejdskraft også er udbredt enkelte steder, og arbejdsmiljøet generelt har et højt stressniveau. Kun under en tredjedel af dem har en overenskomst...

BRANCHENYT
Læs også