Gammel Erhverv
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Mad må pakkes anderledes ind for at leve op til de globale forbrugere

Fødevareindustrien stiller nu flere krav om både intelligent og mere miljørigtig indpakning.

»Emballagen skal beskytte produktet og holde det frisk i holdbarhedsperioden. Samtidig er det med til at forlænge holdbarheden af produkterne og dermed reducere fødevarespildet,« siger Lene Vognsen, som er senior director - innovation i Arla Foods. Arkivfoto: Joachim Adrian

Forbrugernes ønske om at reducere madspild stiller nye krav til fødevareproducenterne – og dermed også deres leverandører af emballage.

Samtidig er opgaven for fødevareindustrien at gøre emballagen både så flot og billig som muligt, mens der samtidig tages hensyn til miljø og brugervenlighed...

BRANCHENYT
Læs også