Gammel Erhverv
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

ATP skaber servicegigant til olie og vind

En af ATP's fonde køber sig ind i Q-Star Energy og fusionerer vind- og olieselskabet med to andre virksomheder. Dermed skabes stor dansk serviceleverandør med op mod 1000 ansatte.

En ny storaktør inden for service til vindparker og olie-gas industrien ser nu dagens lys. Pensionskæmpen ATP opkøber via sin investeringsfond Via Venture Partners den danske servicevirksomhed Q-Star Energy. Planerne er at skabe en ny, markedsdominerende servicegigant, der skal kunne leverer højt specialiseret og konkurrencedygtig service til vind, olie og gas i Nordsøen og i Østersøen.

Den markedsførende position skal opnås ved at fusionere Q-Star Energy med selskaberne VB Enterprise og Apro Wind, som Via Venture allerede i dag er majoritetsejer af. Det nye, fusionerede selskab får navnet All NRG, det vil beskæftige omkring 1000 ansatte og nå en omsætning i dette regnskabsår på 600 mio. kroner. En omsætning der skal øges væsenligt inden for de kommende år, understreger ny formand for All NRG og partner i Via Venture, Peter Thorlund Haarh:..

Læs også
Top job