Gammel Erhverv
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Kantiner smider tonsvis af mad i skraldespanden

Foodservicesektoren kasserer tæt på 40.000 ton mad om året. En kantine i en større dansk virksomhed har sparet en kvart mio. kr. gennem en målrettet indsats.

En kantine i en større dansk virksomhed sparede 250.000 kr. om året på at skære kødet ved buffeten i stedet for i køkkenet. Foto: Ole Lind

Der bliver smidt alt for meget mad ud i de danske kantiner, hvor store dele af menuen står uberørt hen, når frokosten er slut.

En opgørelse foretaget af Miljøstyrelsen viser, at foodservicesektoren kasserer tæt på 40.000 ton om året, mens et notat fra Århus Universitet estimerer, at op mod 40 pct. af råvarerne aldrig forlader køkkenet...

Læs også
Top job