Gammel Erhverv
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

”Vi mangler 400-500 lokale producenter”

Landmænd og fødevareproducenter kan gøre gode forretninger, hvis de vel og mærke får øjnene op for direkte afsætning af lokale fødevarer til detailhandlen. Lige nu mangler der 400-500 producenter, siger chefkonsulent.

Foto: Benjamin Beytekin/picture-alliance/dpa/AP

Muligheder er der masser af, når det handler om produktion og afsætning af lokale fødevarer, men ifølge Gustaf Højriis Bock, chefkonsulent i Videncentret for Landbrug, går det meget trægt med at overbevise danske landmænd om mulighederne og potentialerne ved at fremstille og sælge fødevarer direkte til detailhandlen.

»Situationen er den, at vi med et slag på tasken mangler 400-500 producenter,« siger chefkonsulenten til FødevareWatch og fortsætter:..

Læs også
Top job