Finans undersøger
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Abaris-sagen: Anklagerens vidne lånte penge til tiltalts hustru

Den tidligere Aarhus-advokat, Poul Holmgård, gav lån til hustruen til en af de tiltalte i Abaris-sagen, Kim de Tengnagel. Det skete samme dag, som de Tengnagel fik ny beskikket forsvarer. En forsvarer, hvis habilitet blev diskuteret efter, at det kom frem, at Holmgård havde krævet 20 pct. af hans forsvarssalær.

Abaris-sagen på vrangen
Det var helt usædvanligt, da tre forsvarere i begyndelsen af november blev fyret af Østre Landsret på grund af habilitetsproblemer, men Østre Landsret rejste samtidig tvivl om habiliteten for yderligere en forsvarer i sagen, nemlig Ole Bjørn Christensen, som er advokat for den tiltalte, Kim de Tengnagel. Foto: JP

Et gældsbrev får nu trådene mellem tiltalte, vidner og advokater i retsopgøret efter Abaris-svindlen til at se endnu mere sammenfiltrede ud.

Det var helt usædvanligt, da tre forsvarere i begyndelsen af november blev fyret af Østre Landsret på grund af habilitetsproblemer, men Østre Landsret rejste samtidig tvivl om habiliteten for yderligere en forsvarer i sagen, nemlig Ole Bjørn Christensen, som er advokat for den tiltalte, Kim de Tengnagel. ..

BRANCHENYT
Læs også