Gammel Erhverv
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Irma skal fortælle den gode historie

Forbrugerne vil vide mere om den mad, de spiser, og derfor satser Irma på fødevarer, der har en god historie. Kæden er samtidig i færd med at efteruddanne samtlige af sine medarbejdere.

Samtlige medarbejdere i Irma-kæde skal efteruddannes, så de kan fortælle kunderne den gode historie om varerne. Foto: Mik Eskestad

Skovgrise, gårdænder og økologiske julekager fra et vestjysk bageri.

Hvad enten det er fritgående svin, der roder med trynen i skovbunden, eller det lille bageri, der holder håndværkstraditionerne i hævd, så er den gode historie bag varen opskriften på succes i fremtidens Irma...

Læs også
Top job