Gammel Erhverv
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Hvor mange penge kan man tjene uden at røre en finger?

Hvad kan man egentlig tjene af penge på, at seks mennesker arbejder intenst 10 timer på en enkelt dag, men så heller ikke mere. Det satte syv nørder inden for onlinemarketing sig for at finde ud af.

Netværksgruppen dogmeaffiliate.dk har sat sig for at prøve af, hvor lidt arbejde det kræver at tjene penge på onlinesalg. Midlet er en hjemmeside  med plejeprodukter lavet og udført på en døgn. Her er de i gang med processen.

Passiv indkomst er ikke så ringe endda, slet ikke hvis man har arbejdet meget lidt for at få den. Men hvor langt kan man egentlig hjælpe en passiv indkomst på vej? Det har netværksgruppen bag www.dogmeaffiliate.dk sat sig for at finde ud af.

Den syv mand store gruppe af fynske og østjyske nørder inden for onlinemarketing satte sig lørdag den 17. januar sammen i præcist 10 timer - fra ni morgen til syv aften - og stablede webshoppen www.perfectmen.dk, der sælger plejeprodukter til mænd, på benene. Den store test er nu, at gruppen ikke længere må røre siden eller bruge penge på den i og med, at man har lagt fem benspænd ud for sig selv med det formål, at man vil undersøge, hvor langt man kan strække den passive indkomst...

BRANCHENYT
Læs også