Gammel Erhverv
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Sikringsrum og kriseplaner i skuffen: Sådan sikrer de allerrigeste sig

For velhavende topchefer og andre formuende profiler er alarmer og gitterporte ikke altid nok. Det kan også være nødvendigt at tænke over, om man kan hente sine børn i børnehaven, siger sikringsrådgivere.

Mange danskere har efterhånden installeret alarmer eller porte i indkørslen. Men for de mere end almindeligt velhavende er der ofte et ekstra lag sikkerhedsforanstaltninger. John Minchillo/AP

Det er ganske sjældent, at velhavende danske erhvervsfolk eller rigmænd oplever overfald som det hjemmerøveri, Coloplast-storaktionær Niels Peter Louis-Hansen i weekenden blev offer for i sin private villa i Vedbæk. Niels Peter Louis-Hansen var relativt anonym og pressesky, men optrådte alligevel på amerikanske Forbes' liste over verdens rigeste.

Og er man ikke bare rig eller kendt, men også kendt for netop at være rig, kan man føle ekstra behov for at sikre sig selv, sin familie og sin ejendom. Mange danskere har efterhånden installeret alarmer eller porte i indkørslen. Men for de mere end almindeligt velhavende er der ofte et ekstra lag sikkerhedsforanstaltninger.

»Det man typisk gør, hvis man mener, at man har rigtig store risici,  er – ud over alarmer, tv-Overvågning og mekanisk sikring – sikringsrum,« siger Allan Ryder, CEO i sikringsrådgiverselskabet Concilias, der bl.a. foretager risikoanalyser for virksomheder og private. ..

BRANCHENYT
Læs også