Gammel Tema
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Hjertet af USA’s industri banker igen

Salget af biler i USA forventes at ramme 17 mio. i år. Det er det højeste antal siden 2001. Den amerikanske bilindustri har kæmpet sig gennem mange kriser, men en ny virkelighed truer.

Bilindustrien på optur?
Skinnende crom, masser af plads og store motorer. Amerikanerne køber biler igen, og dermed har hjertet af amerikansk industri, bilindsutrien, endnu en gang overlevet en krise og givet den amerikanske selvforståelse et boost. Her spejler en Porsche Cayenne sig i frontgrillen på en Ford F-150 på en bilmesse i Florida.

New York - De ansatte hos USA’s anden største bilproducent, Ford, må i år svede lidt mere i sommerheden. Der er kun udsigt til en uges sommerlukket i stedet for de traditionelle to uger. Efterspørgslen efter selskabets pick-up trucks er steget så kraftigt, at fabrikkerne ikke kan følge med.

Ford er blot en af USA’s bilproducenter, der for tiden kæmper med at følge med efterspørgslen. General Motors’ pick-up truck, Colorado, står i gennemsnit kun 13 dage hos forhandleren, inden den kører ud fra pladsen med en ny ejer bag rattet...

Læs også
Top job