Gammel Erhverv
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

BREAKING

Beskyldt for millionsvindel i GN: Jeg er i chok

Den fyrede finanschef i GN Store Nord-selskabet Beltone, Paul Giampaolo, siger nu, at han er rystet over beskyldningerne om regnskabssvindel.

Den fyrede finanschef for GN-selskabet Beltone har ikke lagt sig fladt ned efter beskyldninger om millionsvindel. Snarere tværtimod.

For første gang giver hovedpersonen i sagen om påstået regnskabssvindel i GN Store Nord lyd fra sig.  

Den bortviste finanschef, Paul Giampaolo, skriver i en mail til Finans, at han sætter stor pris på interessen for sagen, men at han er chokeret.

»Jeg er stadig ved at komme mig over chokket efter konsekvenserne i sagen og insinuationerne,« skriver Paul Giampaolo.

Jeg er stadig ved at komme mig over chokket

Paul Giampaolo, tidl. finanschef i Beltone

Den fyrede finanschef lægger sig langt fra fladt ned. Paul Giampaolo fortæller kortfattet, at han er ved at udarbejde en redegørelse over sagen, som han vil offentliggøre på et senere tidspunkt.

»Motivationen hos min tidligere arbejdsgiver burde være tydelig for dig,« skriver Paul Giampaolo, der ud over det ikke ønsker at uddybe sin version af de alvorlige anklager.  

GN meddelte i sidste uge, at selskabet var ramt af regnskabssvindel for 150 mio. kr. i datterselskabet Beltone i USA. Det skete i forbindelse med fremlæggelsen af regnskabet for 2. kvartal.

Ifølge GN Resound-topchef Anders Hedegaard var den påståede regnskabssvindel »genial« og et udtryk for én mands værk. GN fortalte specifikt, at den ansvarlige var en vice president of finance i Beltone, og at der ikke var tvivl om hans skyld, om end han ikke havde haft personlig vinding.

Manden, Paul Giampaolo, blev ifølge GN omgående bortvist fra Beltones hovedkontor i Chicago.

GN Store Nord afviser Paul Giampaolos kommentarer.

»Vi har naturligvis ikke insinueret noget, men alene fremlagt de fakta, vi har opdaget,« lyder det i en skriftlig kommentar fra finansdirektør Anders Boyer.

Paul Giampaolo oplyser selv, at han forlod Beltone i juni. Den 3. april stiftede han sit eget selskab Giampaolo Hearing Inc., og tidligere på måneden opdaterede han sin LinkedIn-profil til »managing principal« for sin nye virksomhed.

Også Paul Giampaolos tidligere chef, Todd Murray, har forladt GN-virksomheden. Han trak sig den 13. august, da svindlen blev offentliggjort. Finans har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Todd Murray, der ikke er vendt tilbage på henvendelserne.

BRANCHENYT
Læs også