Gammel Erhverv
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

BREAKING

A-kasse vil give ledige penge med til job i Udkantsdanmark

Der skal flere akademikere til udkantskommunerne, og det skal ske med en solid støtte, så virksomhederne kan se ideen med at hyre dem, mener Akademikernes A-kasse. Nej tak, der er rigeligt med støtte – de ledige skal bare komme i gang, siger DI.

Unge akademikere bør ifølge Akadermikernes Akasse få en pose penge med til virksomheder i Udkantsdanmark, så virksomhederne tør tage chancen og hyre en type arbejdskraft, de ikke tidligere har hentet. Det kan få ledigheden blandt de nyuddannede til at falde, mener akassen.  Foto: Tycho Gregers/Polfoto

Den mellemstore maskinfabrik tæt på Struer har et problem. Direktøren, der selv er smed og etablerede virksomheden for 20 år siden, vil gerne noget mere. Han er blevet nysgerrig på mulighederne syd for grænsen, men det der med eksportmarkeder, sprog og analyser af vilkårene dernede er ikke lige hans spidskompetence. Og slet ikke nogle af hans svendes. Eller hustruen, der er deltidsansat som kontordame.

Nå pyt, vi har det egentlig meget godt, tænker han, og kigger stolt på sin BMW og de 10 ansatte, som hans virksomhed giver smør på brødet og sørger for kan betale deres regninger.  ..

BRANCHENYT
Læs også