Gammel Erhverv
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Berlingske-ejer: Vi ved, hvordan man driver et medie, og hvor mange ansatte det kræver

Belgiske De Persgroeps topchef, Christian van Thillo, ryster ikke på hånden, mens han fyrer og lukker i Berlingske Media. Vi har gjort det før, og vi ved, hvad vi gør, lyder det.

Foto: Bjarke Ørsted

Berlingskes nye ejers ry var utvetydigt: Christian van Thillo er en hårdhændet costcutter. Hvor De Persgroeps topchef gik ind, røg der jobs, hed det i hollandske og belgiske medier.

De seneste måneder har belgieren levet op til sit ry som konsekvent og målrettet forretningsmand: Berlingske skal indsnævre koncernens fokus til Weekendavisen, BT og Berlingske. Punktum. Derfor er regionalaviserne i Midtjyske Medier blevet solgt. Lisbeth Knudsen - og fire andre koncerndirektører - er fyret. Nyhedsbureauet skal lukkes. Samarbejdet med TV 2 er lukket. Andre aktiviteter skal give rigtig god mening, eller tjene rigtig gode penge, hvis de skal overleve. 64 jobs skal skæres væk, blev det i denne uge meldt ud, knapt seks måneder efter den seneste fyringsrunde. Medarbejderne på dagbladet Berlingske er rystede og nedlagde mandag arbejdet i protest. ..

BRANCHENYT
Læs også